» » » J.River Media Center v14.0.140 + Русификатор

J.River Media Center v14.0.140 + Русификатор

J. River Media Center - очередная версия программы, которая представляет собой мультимедийный центр развлечений, объединяющий в себе работу с музыкой, видео и фотографиями. J.River Media Center проигрывает большинство популярных аудио и видео форматов, включая MP3, аудио CD (поддерживает CDDB) и DVD. Также J. River Media Center может преобразовывать CD-аудиотреки в WAV и MP3, переписывать на жесткий диск виниловые диски и кассеты (убирая при этом помехи и шумы), а также создавать аудио-CD, причем для всех этих функций программа имеет множество настраиваемых параметров. Кроме этого, в J. River Media Center есть отличный и мощный по своим возможностям органайзер мультимедийных файлов, медиаредактор, эквалайзер, встроенный DSP и удобный планировщик заданий для автоматизации процесов проигрывания/записи, а также присутствует поддержка пульта ДУ. Вдобавок к этому возможно изменения внешнего вида с помощью скинов и мини-режим проигрывателя. J. River Media Center поддерживает множество моделей портативных плееров, позволяет синхронизировать медиа-библиотеку с iPod и многими другими устройствами.

J. River Media Center - Music, photos, and video YOUR way - all from a single software program! Connect your PC to your home entertainment hardware and control it all with a remote! Load your music on your iPod while you watch TV! All with one easy-to-use program - MEDIA CENTER! J.River Media Center has a new user interface designed to make it even easier to organize, find and play your digital files, and to connect to hardware devices. All-in-one media management app turns any Windows PC into an entertainment hub for complete control of your digital media. It connects PC to stereo, TV, remote control devices, digital cameras, scanners, and portable MP3 players. It plays all media, rips, burns, and organizes all your music, images, and video. MC encodes and plays all popular media formats. Powerful utilities include Media Server for streaming music and images to remote PCs.

- Organize and experience all your media. Music, photos and video YOUR way - all from a single software program! Connect your PC to your home entertainment hardware and control it all with a remote! Load your music on your iPod while you watch TV! All with one easy-to-use program - MEDIA CENTER!
- Make your media part of your digital lifestyle. Copy music from MEDIA CENTER to a portable digital audio player or move digital camera photos into MC's powerful image library. Make a CD of music for your car. Record your favorite shows and watch them on your TV. More than one soundcard? Play different music simultaneously in different rooms. MC's Media Server can even stream your music to your PC at work!
- Organize your images. The main image screen, showing thumbnails of digital camera images. An optional properties page can be opened to show details about each image.
- Theater View. A unique full screen mode. This customizable view is designed for browsing your media on a monitor or TV from across the room. Type is enlarged and navigation is simplified for easy use with a remote device.
- Mobilize your tunes. MC supports more hardware players than any other application. Now you can synchronize your library with your Apple iPod or one of many supported devices

OS: Windows 2000/XP/Vista/7
Лекарство внутри.
Автор: J. River, Inc.
Сайт программы: JRiver Media Center
Размер файла: 16.78 Mb
Интерфейс: Английский

Скачать J.River Media Center v14.0.140 + Русификатор
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Нужна Помощь по установке программы J.River Media Center v14.0.140 + Русификатор ?

Мультимедийный центр развлечений, объединяющий в себе работу с музыкой, видео и фотографиями. При помощи J. River Media Center вы сможете с помощью
J.River Media Center - мощнейший по функционалу мультимедийный центр развлечений, объединяющий в себе работу с музыкой, видео и фотографиями. При